Powerkaart-set

47,50

Alle kaarten zijn uitverkocht, voor meer info zie:

info@intuitiefschilderen.nl

Inspiratie Krachtkaarten  om je eigen Kracht/ intuïtie te (h)erkennen en verder te ontwikkelen.

Ik heb mijn eigen set bijzondere Krachtkaarten ontwikkeld,  een set van 81 krachtkaarten.

De kaarten kunnen gebruikt worden als hulpmiddel om inzicht te krijgen in bepaalde kwesties en/of nieuwe mogelijkheden. Elke Krachtkaart geeft positieve energie en kent zijn eigen verhaal. De kleuren stralen.

De set Krachtkaarten kan overal gebruikt worden, zoals tijdens workshops, in tuin- en huiskamers, therapiecentra, op scholen. De kaarten zijn voor iedereen, voor begeleiders/ therapeuten, die vanuit hun hart anderen begeleiden of voor persoonlijk gebruik, om meer zicht op en begrip voor jezelf of anderen te krijgen.

De waardevolle kleurrijke intuïtieve schilderijen, die als foto worden weergeven, geven je kracht om je eigen intuïtie aan te boren en te volgen. De bijbehorende teksten hebben een symbolische betekenis en geven verdere verdieping of een richtlijn bij de afbeeldingen. Hoe beter mensen vanuit hun intuïtie kunnen leven, hoe dichter ze komen bij wie ze echt zijn en geluk kunnen ervaren. Dat is waar het echt om gaat: de mens op weg naar zijn/ haar eigen geluk en dit te volgen.

Ook is de set te bestellen met Engelse tekst.

Power cards

Ps.het verzenden van de kaarten binnen NL is incl. verzending 47,50

Mocht je een set bestellen voor buitenland dan komen er verzendkosten bij

Handig is dat je me eerst vraagt via mail. Info@intuitiefschilderen.nl

Uitverkocht

Categorie: